Omloop van het Groene Hart, 2e Pinksterdag 

Op 2e Pinksterdag werd de traditionele fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’ georganiseerd door Lions Club Bodegraven. Met prachtige fietsroutes van 25* (deze is met puzzeltocht), 40 en 65 km. Langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes door ons Groene Hart.

Met de opbrengsten uit de inschrijfgelden en sponsoring ondersteunen we goede doelen in op het gebied van zorg voor ouderen en gehandicapten in Bodegraven. Dit doen we via De Zonnebloem, alsmede de door ons georganiseerde jaarlijkse Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis. Ook de afgelopen jaren hebben we deze groepen blij mogen maken door velen te verrassen met attenties met Pasen en Kerst.

Ook in 2024 staan er weer mooie fietstochten gepland op 2e Pinksterdag 20 mei. U kunt zich vanaf 09:00u aanmelden bij het start- (en tevens eindpunt) op het Raadhuisplein; waarna op eigen gelegenheid de gekozen afstand gefietst kan worden.  

Laat u verrassen door onze prachtige omgeving en fiets met ons mee!
Deelname is € 5,- per persoon, gezinnen betalen € 10,- ongeacht het aantal.

Kijk hier voor meer informatie over de fietsroutes

Vereniging De Zonnebloem Bodegraven

Vereniging De Zonnebloem Bodegraven zet zich met een grote groep enthousiastelingen in voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook voorgaande jaren werd de opbrengst van de Omloop besteed aan activiteiten die door de lokale afdeling van de Zonnebloem werden georganiseerd. De reactie van deelnemers aan deze activiteiten is ieder jaar weer overweldigend. Met dan aan deelnemers aan de Fietstochten en bijdragen van het bedrijfsleven in en rond Bodegraven.

Fietsen voor het goede doel!