Omloop van het Groene Hart, 2e Pinksterdag 

Op 2e Pinksterdag wordt traditioneel de fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’ georganiseerd door Lions Club Bodegraven. Met prachtige routes van 25 (deze route is met puzzeltocht), 40 en 60 km. Langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes in het Groene Hart.

Met uw deelname en sponsoring worden goede doelen in Bodegraven op het gebied van zorg voor ouderen en gehandicapten ondersteund. Dit doen we via Vereniging de Zonnebloem en de door ons jaarlijks georganiseerde Muzikale Kerst Ontmoeting (MKO) in het Evertshuis. Tevens hebben we de afgelopen jaren velen blij mogen maken door hen te verrassen met attenties met Pasen en Kerst.

Voor de mooie fietsroutes op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei 2024, kunt u zich vanaf 09:00 uur aanmelden bij het start- en tevens eindpunt bij “De Buren” op het Raadhuisplein in Bodegraven; waarna op eigen gelegenheid de gekozen afstand gefietst kan worden.  

Laat u verrassen door de prachtige omgeving en fiets met ons mee!
Het inschrijfgeld voor alle routes is € 5,- per persoon, gezinnen betalen € 10,- ongeacht het aantal gezinsleden.

Kijk hier voor meer informatie over de fietsroutes

Vereniging de Zonnebloem Bodegraven

Vereniging de Zonnebloem Bodegraven zet zich met een grote groep enthousiaste vrijwilligers in voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook voorgaande jaren werd de opbrengst van de Omloop van het Groene Hart besteed aan activiteiten die door de lokale afdeling van de Zonnebloem werden georganiseerd. De reactie van deelnemers aan deze activiteiten is ieder jaar weer overweldigend. Met dank aan de deelnemers van de fietstochten en de sponsorbijdragen van het bedrijfsleven in en rond Bodegraven.

Fiets mee voor het goede doel!