Muzikale Kerst Ontmoeting Bodegraven

De gasten genieten van een gevarieerd programma, gevoelig, stemmig maar soms ook heel vrolijk.
Tussen de optredens door hebben de aanwezigen alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje anderen te ontmoeten en bij te praten.

Een vast programma deze avond vormt het kinderkoor “CantaRellen” uit Reeuwijk-Dorp. Met een kerstverhaal in eigentijds taalgebruik. Wat soms leidt tot hilariteit. En verder aangevuld met prachtige, ook eigentijdse liedjes.

Lions Club Bodegraven organiseert jaarlijks de ‘Muzikale Kerst Ontmoeting’ in het Evertshuis. Ruim 100 seniore Bodegravers en anderen die een avondje uit goed kunnen gebruiken, genieten van een gezellige muzikale avond in kerstsfeer. Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie waar velen naar uitkijken. 

In sommige jaren is de belangstelling zo groot dat een aantal late aanmelders teleurgesteld moest worden. De gasten worden door de Lionsleden en Vervoer van Deur tot Deur thuis opgehaald. In de stemmig aangeklede grote zaal van het Evertshuis worden de gasten getrakteerd op hapjes en drankjes geserveerd door de Lions. 

Daarnaast bevat de avond ieder jaar een afwisselend programma met altijd verassende koren en ensembles. Bij het verlaten van de zaal maken de bezoekers duidelijk dat de avond weer een succes was en het jaar er op weer graag deelnemen. Bij het vertrek ontvangen de gasten een aardige attentie, geschonken door Jumbo Langerak waarna de gasten weer naar huis worden gebracht.