Copyright © All rights reserved. Made by Lions Club Bodegraven

Requires JavaScript

Tap hier voor
de Full Page website

MD 110 AZ-3-B

Lions Club Bodegraven

Muzikale Kerst Ontmoeting

Donderdagavond 13 december vond weer de traditionele ‘Muzikale Kerst Ontmoeting’ plaats in de grote zaal van het Evertshuis. Ruim 120 seniore Bodegravers en anderen die een avondje uit goed kunnen gebruiken werd een gezellige muzikale avond in kerstsfeer aangeboden door Lions Club Bodegraven en haar sponsoren. Inmiddels is dit evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie waar velen naar uitkijken.


Na door de Lionsleden en Vervoer van Deur tot Deur thuis te zijn opgehaald, werden de gasten getrakteerd op hapjes en drankjes geserveerd door de Lions. De zaal was geheel in kerstsfeer, mede door de kerststukjes van Fred Klever.


De gasten genoten van een gevarieerd programma, van rustig en ingetogen tot uitbundig. Tussen de optredens door hadden de aanwezigen alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje anderen te ontmoeten en bij te praten.

Traditioneel werd het programma geopend door het kinderkoor “CantaRellen” uit Reeuwijk onder leiding van Annelies van der Werf en op de vleugel begeleid door Maria Dorresteijn. De kinderen en begeleiders waren prachtig gekleed in Dickens-stijl. De prachtige vertolkingen leidden tot groot enthousiasme van het publiek.


Na een pauze werd een kerstverhaal verteld door Jolène Overes, met illustraties op het grote doek. Bijna ademloos luisterden de aanwezigen naar het boeiende verhaal.

De avond werd afgesloten door het vijf zangeressen en zangers tellende combo Kos Nie Nix, waaronder muzikale begeleiders. Met volle borst zongen de gasten mee met de stemmige kerstliederen.Bij het vertrek ontvingen de gasten een aardige attentie in de vorm van een boterstaaf, geschonken door Jumbo Langerak. De gasten werden hierna weer naar huis gebracht.


Uit de stemming en de spontane reacties werd duidelijk dat het weer een heel fijne editie van de Muzikale Kerst Ontmoeting was.