Copyright © All rights reserved. Made by Lions Club Bodegraven

Requires JavaScript

Tap hier voor
de Full Page website

MD 110 AZ-3-B

Lions Club Bodegraven

KennisQuiz Bodegraven 2020

Op 5 maart organiseert Lions Club Bodegraven weer de jaarlijkse KennisQuiz Bodegraven voor bedrijven, instellingen en andere groepen mensen die samen een leuke avond willen hebben.


KennisQuiz Bodegraven is een gezellige avond in het Evertshuis, met een buffet, een hapje en een drankje waarin de teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde wisselbokaal en daarnaast ook geld wordt ingezameld voor een goed doel. Elk team draagt hier € 495,- voor bij.
Start van de avond met uitleg over het verloop van de KennisQuiz

De kennisQuiz Bodegraven wordt voorafgegaan door een uitgebreid warm buffet

Met de komst van Kahoot krijgt de KennisQuiz een geheel nieuwe opzet. Het gaat nu niet alleen om het per team geven van het goede antwoord, maar ook de snelheid van antwoorden krijgt nu een belangrijk aandeel in  de score.Inschrijven is zeer gemakkelijk, een korte bevestiging aan kennisquiz@lionsbodegraven.nl volstaat.

Goede doel 2020:

 

Diamantweek


Dit jaar dragen we met de opbrengst bij aan de organisatie van de Diamantweek. Samen met de stichting Combiwel organiseren we van 20 tot 24 juli een week vol activiteiten voor kinderen in achterstandssituaties, waarvoor vakantie niet tot de mogelijkheden behoort. Ze zijn afkomstig uit de Diamantwijk in Amsterdam en omgeving.

Bierkratlopen tijdens een vorige Diamantweek