Copyright © All rights reserved. Made by Lions Club Bodegraven

Requires JavaScript

Tap hier voor
de Full Page website

MD 110 AZ-3-B

Lions Club Bodegraven

Diamantweek 2015

De Diamantweek is een vakantieweek voor een groep van 28 kinderen uit de Amsterdamse Diamantbuurt, aangeboden en verzorgt door Lions club Bodegraven.


De kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 15 jaar komen uit de Amsterdamse binnenstad en zijn veelal niet in de gelegenheid om op vakantie te gaan. De kinderen met hun begeleiders verbleven van maandag 6 tot en met zaterdag 11 juli 2015 in de groepsaccommodaties De Hollandse Boerderij in de Meije, waar ze genoten van een onvergetelijke vakantieweek in het Groene Hart.

Professionele begeleiding

De Amsterdamse Welzijnsorganisatie Combiwel is eindverantwoordelijk voor de selectie en professionele begeleiding van de kinderen. De Lions Club Bodegraven organiseert en faciliteert de vakantieweek.

Door middel van fundraisingsprojecten zijn afgelopen periode de financiële middelen voor deze week bij elkaar gebracht en zijn dagprogramma's opgesteld en uitgewerkt. De Lions-leden dragen zorg voor transport van en naar Amsterdam, het onderkomen van de 30 kinderen en begeleiding in de Hollandse Boerderij als ook het verzorgen van alle maaltijden.


Voor de dagprogrammaring is gekozen voor afwisselende, uitdagende en veilige activiteiten. De nadruk ligt hierbij op: Plezier, Samenwerken en Respect.


Op hoofdlijnen ziet het weekprogramma er als volgt uit:


 


Alle programma-onderdelen worden door de Lionsleden gecoördineerd en begeleid.


Aandachtig luisteren naar de Burgemeester in de raadzaal van het gemeentehuis

Djembe workshop door Lucienne de Valk

Groepsfoto met het resultaat van de workshop painting/grafity o.l.v. Renske Koster