Lions Club Bodegraven

Copyright © All rights reserved. Made by Lions Club Bodegraven

MD 110 AZ-3-B

Lions KennisQuiz Bodegraven

Goede doel 2018:

 

Scouting Bolaro Bodegraven


Scouting is in Nederland de grootste jeugd- en jongerenorganisatie. Scouting biedt een leuke en spannende vrijetijdsbesteding en voor ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving. Voor jongeren biedt Scouting een veelheid aan uitdagende activiteiten.


In Bodegraven is er al ruim 60 jaar een Scoutinggroep. De tenten die Bolaro bezit voor het onderbrengen van de jeugd zijn meer dan versleten. Met de opbrengst van de KennisQuiz is Bolaro in staat nieuw tenten aan te schaffen ter vervanging van de oude.
Buro N11 winnaar van KennisQuiz Bodegraven 2018


Na 3 rondes en een verrassende finaleronde met in totaal 11 categorieën en 115 vragen behaalde Buro N11 de eerste plaats, gevolgd met slechts enkele punten achterstand door de teams METIS Womens’s Business Network en Brainstorm.


De 120 deelnemers moesten alle zeilen bijzetten om goede antwoorden te vinden op zeer uiteenlopende vragen, zoals vragen over Vloggers, Superfood, favoriete YouTube filmpjes, merk deuntjes en vele andere. Gebruik makend van multimedia en veel beeld- en geluidmateriaal. Er moest hard worden gewerkt maar de sfeer was niettemin opperbest. Met een goede culinaire verzorging, mogelijkheid tot netwerken, en tenslotte een mooie opbrengst voor het goede doel.


Het door de jury verwerken van de in totaal 3000 antwoorden en de controle op juiste verwerking is iedere keer weer een race tegen de klok

Prijsuitreiking aan de winnende teams van Buro N11, METIS Womens’s Business Network en Brainstorm

Er moest hard worden gewerkt en veel worden overlegd, maar in een opperbeste sfeer

De gemiddelde behaalde scores per categorie liepen ver uiteen. Verrassend is hoe weinig verstand de deelnemers hadden van de 10 gepresenteerde en tot wijn gevormde druivensoorten