Lions Club Bodegraven

Copyright © All rights reserved. Made by Lions Club Bodegraven

MD 110 AZ-3-B

Muzikale Kerst Ontmoeting

Op donderdagavond 14 december organiseerde Lions Club Bodegraven weer de traditionele “Muzikale Kerst Ontmoeting”. Ruim 120 senioren uit Bodegraven werd een gezellige muzikale avond aangeboden door de Lionsclub en haar sponsoren.


Na door de Lionsleden te zijn opgehaald, werden alle gasten in de sfeervol ingerichte grote zaal van het Evertshuis ontvangen in een warme kerstsfeer met koffie en koekjes.


Het programma was heel afwisselend, van stemmig tot uitbundig. Tussen de optredens door hadden de aanwezigen alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje anderen te ontmoeten en bij te praten.


Traditioneel werd het programma geopend door Kinderkoor “Cantarellen” uit Reeuwijk onder leiding van Annelies van der Werf en op de vleugel begeleid door Maria Dorresteijn.

Na een pauze werd een zinderend kerstverhaal verteld door Jolène Overes, met muzikale begeleiding en visualisatie's op het grote doek.   


Het optreden van het 35 zangeressen en zangers tellende koor ‘De Borftse Zangers’, waaronder muzikale begeleiders, zorgden voor een geweldig slot van de avond.


Nadat de Borftse Zangers de zaal hadden verlaten werd een ieder weer naar huis gebracht met een aardige attentie in de vorm van een kerststol, geschonken door Jumbo Langerak. Het was duidelijk dat de bezoekers ook dit jaar weer hadden genoten van de Muzikale Kerst Ontmoeting.


De Lions avond werd mede mogelijk gemaakt door Jumbo Supermarkten Langerak en vervoersorganisatie Deur tot Deur.


Ook het programma van de volgende MKO in 2018 zal wederom sfeervol en avondvullend zijn. Meer informatie hierover vindt u in de weken voorafgaand op deze website.